Wednesday, April 16, 2014

Nasi ambeng Bandar Baru Bangi

 sambal goreng jawa yang memenuhi citarasa..tapi kalau ada paru lagiii sedap ( harap-harap adik penjual ni baca blog aku.) Dikkkkk  ahkak ni pelanggan tetap uols..cer ingat ahkak yg selalu  request extra sambal goreng jawa....n bayar 50 sen extra tuu..

 adik-adik tuan gerai dan pejual

 besarnya bungkusan. kalau makan ni memang kenyang sehari

nasi putih, serunding (sedaapp), mee goreng, ikan masing, ayam goreng, sambal goreng jawa, sambal belacan dan timun (erk..plis minus timun itewww...)

Rasa - sangat sedap dan sgt otentik ...best...ada jugak lauk ikan keli sambal dan ayam kari.

Lokasi... tanah lapang  belakang petronas seksyen 3. jalan nak pi klinik kesihatan bdr baru bangi.


sangat sedap. saya pelanggan tetap.

8 comments:

Fazleyatul Aini said...

kat melaka payah beno nak cari nasi ambang huhu

AyunasiA said...

tekan like!

Syima Emi said...

saya tak tahu rasa nasi ambeng yg betul2 asli sebab penah rasa kat pasar mlm, bazar ramadhan je..

tapi since akak ckp yg ni sedap dan asli, nak g try la.. hehe

Anonymous said...

Assalam..gerai ni bukak pukul berapa ye??
Wah..sedapnye...terliur...

Nurhashikin Suandi said...

buka sampai kul berapa yer?

Anonymous said...

Nasik ambeng terbaik pnh aku rse..dh 2 thun abs blaja kt bangi tp t'ingt2 smpai skang nsik ambeng ni..xde mse je nk g sne..sbtu ahd dorg niage x tuan tanah?

catz said...

Anon..
sabtu drang niaga.i p;ernah beli.
ahad tak sure.

Shahirah said...

Kedai ni wujud lagi tk eh skrg?