Friday, November 4, 2011

Iklan..! Iklan... ! Kedai yang tidak disangka...! Best In the WOrld!


Hi aunty Azmie, u are on TV!



Ho..That Little Gerai (TLG) masuk Tv u ols. Bukan dimasukkan dalam TV, tak muat oke.


                               

I was waiting patiently for 3 weeks to see their first appearance on TV. Best in the world.8TV. 9.30pm.thursday.'

aku siap pegang kamera ok. ha-ha.
compare to JJCM, i prefer this one coz the way Razif (the host) describes the food, the way he eat, urghhh...
sangat buat aku menyampah.
menyampah sebab it looks damn delicious, every single bite...eii..
terus mak rasa nak start enjin kete ke sana.
menyampassss mak.




ececcececehhhh..ihikssss


It was good to see chef aidy on TV. hikssss..


ni yang menyampah nak tulis ni kan. iklan lebih-lebih aku pulak yang gigit jari nak makan asyik dah habis je. bencik.


chef aidy:  sedap tak?
       razif:   ye! best in the world and seluruh angkasa lepas




over nya.ha u ols , this is the best burger in the world!




tu lah dia. so sapa yang belum pernah rasa tu, silah lah kemari (wah iklan lagii). kalau rasa nak makan burger yang selazat ini dan tiada di tempat lain, silalah ke sini.
tak menyesal oke!
tapi recently sejak masuk TV ni...emm...pukul 8 lebih dah habissss...
tu lah dia.
meenyampah kan. bila semua orang tahu, susah kita nak makan.
benda yang best ni patutnya di sorok dan tidak diberitahu orang lain, sebab, kelak nak makan kena beratur, or dtg dah habis.
nyampah lagi.




Ala Amerika! eh razif ni kelakar la.




patut kita soksek sesama kita je kan. 

eh..ahhaha. macam lah sekali datang boleh makan sepuluh burger kau ni catz..
 

Please visit their facebook. FACEBOOK That Little Gerai.
                                        ini map ke TLG


bagi saya yg dari selatan (bangi) biasa guna MRR2. amik hala kuantan. ke zoo.
kalau dah nampak singbod zoo maknanya dah tak jauh. Zoo Negara ok, bukan Zoo taiping. Gerai ni bukak malam je, lepas maghrib. Takyah lah singgah zoo. eh nak singgah boleh jugak.now ada night zoo eh? Boleh lah nak tgk harimau, gajah sumer tidur .


TLG ni dekat dgn GIant Taman Permata, dekat Syed Bistro.
If u ols tak lalu dua tempat ni , makna nya u ols maybe dah sesat sampai venezuela.


Good food takes time to prepare katanya. so call dulu lebih bagus.
maklumat ada dalam facebook mereka.




                          
my fav menu at TLG recently is short ribs. to die for!
please try!


p/s: chef Aidy, Ray and k Aida : Congrats. Ur little gerai now is best in the world, not so little anymore!  

3 comments:

NenetPenne (NP) said...

harap bila dah ramai pengunjung berderu2, kualiti makanan tetap sama
eh apsal aku tengok restorant ikan bakar yang famous tu makin kurang orang jer... pelik nih... alamak tetiba pulak lupa ingatan nama restoran tu.. aaaaa sekinchan ikan bakar...

cik az's said...

dageng beger wat sendirik! best in the worrrllddd!!!

peniaga beger pon mkn beger kat kdai tu, mmg terrrbaaaiikkk ah.

nk pegi la pasnih

Anonymous said...

btol la catz...tgk pgcara tu describe mknn tu pon mmg dh terlioq cheq...kl dekat mlm tu gak leh pegi..huhuhuhu...