Wednesday, September 5, 2012

Byron Bay

 Perjalanan yang jauh dari Gold Coast ke Byron Bay.Melalui lebuh raya berpandukan GPS. ok..aku tak penat punnn...sebab yg drive kawan aku. aku kroihhhhhhh..kroihhhh..ZZZzzzz..kroihhhh...
Tak sedo diri yang actually aku berdengkur kuat. Alasan penat as i cant sleep night before .
jauhhh ok..aku rasa aku dah tidur lama gilaa..tak sampai-sampai..so bangun tidur, bangun tido...
Bila stop kat supermarket beli barang dapur..fuuuhhh..cergasss terus aku..suka u ols masuk dlm supermarket..beli air, food etc...
Lepas sesat-sesat sikit, sampai kat Pekan Kecil kat Byron bay ni..



 small town

souvenirs shops


 main air



 Kereta ni lah yg kami pandu ke hulu ke hilir..comel sajork...


 makan kiah...
 megi goreng, masak kat apartment. bawa bekal supaya mudah bila lapar, jimat dan mudah.selain tuh ada bawa sandwich jugak dan air.



makin petang...sini pukul 5 dah gelap..so kami bergegas ke tempat lain sebelum gelap.
dan akhirnyaaa...malam jugok lah sampai apartment..
btw, aku banyak membuta je dlm kereta..hahahha..memang tak boleh harap...

tapi masakkk..mak sukaaaaa....sambal ikan bilis, gulai ayam , sayur, telur dadar. Hasil kerjasama dgn housemet..sedapppp dapat makan nasi dgn sambal....cukup utk kami berlima..

6 comments:

O J O L A L Y said...

wahhh jauh ko berjalan ...hehehe arek jaluk tuku FM siji...hihihihih

azieazah said...

Benar
kata kawan-kawan saya. Jika bercuti ke negara yg lebih mahal dari
ringgit kita, elok sewa apartment saja, then bawak barang mentah yg
boleh masak sendiri. Jimat dan sangat menyeronokkan...!

♥ dak pink said...

Lepas raya terus jalan ye. gambo trademark kaki mane? ;p

Anonymous said...

amboiii...jalan2nyaa...rak kilingan wong khene kerr....kuikuikuiku1stkuikuikui...

法伊玆 said...

dah sampai OZ tu, ajak member p tasmania island. best! :D

MyJourneyMyPhoto said...

jauh berjalan raya ye.. patut lamo tak apdet..