Tuesday, June 26, 2012

pujaan hati part 2 :ikan patin


 ikan patin gulai tempoyak



  dari sisi lain



kalau menghala ke Pantai Timur...saya suka kedai ni sebab ada kobis masak lemak putih, telur masin dan sambal belacan sedap.

Kesemua patin di atas berada di R&R Temerloh...lebuh raya pantai timur (LPT).
Dah macam wajib, sure lunch or dinner kat sini bila berulang alik ke sana.
Ada label, patin buah dan patin errr..apa eh? bunga? sangkar?
Hampir kesemua kedai telah kusample...
Jalan-jalan cari patin.




7 comments:

Anonymous said...

R&R hala mana ni...balik KL ke keluar KL?kuikuiku1stkuikui..sowi byk tanya..
dah tak g ke gerai Pak Ayob?

kisskiut said...

catz... so tempting!!! huuuuuu *sambil lap ayaq liuq!*

@xiM said...

Patin!!my faveret oso!!

catz said...

Anon,

dua2 hala ada R&R..and banyak kedai jual ikan patin...
pak akob kat kuantan,
saya ke kerteh, exit Jabor, so xde masa nak kekuantan...nak cepat..

catz said...

kisskiut,

memang tempting...
hehhe..sedapsssss....
:)

catz said...

axim,

fevret foreverrrr...!!

Anonymous said...

ooo....jabor...shoot skit ke kenyir plak...best...

ni Patin Buah yea? besor je kat perut jer..