Sunday, October 3, 2010

Projek aiskrim

gigih aku buat 3 flavour...nyam!

ting! ting! ting!
eskrem...! mari!mari!


tomorrow, we gonna have aiskrim fiesta.
hahhaha.
aiskrim 1 Malaysia.
7 flavour i think.
mine : bubur kacang, ribena and pandan.
will have more...
milo, asam boi, bandung, oren ke apa tah.

klasik.


kan.

harap-harap laku. sold out.

25 comments:

Tijah said...

jgn lupa bawak locengggg...

scrlettfr said...

salam... memang akan laku....

nizz said...

hai sis....
mak nk order semua sekali,ko antor ekkk....lama wooo rindu ngan eskrim patern dolo2....huhuh

Faizah Jaafar said...

makkk....sedapnyer....cik kucen...kita nak askem kachan tuh....

Wahidah said...

niaga ais krim ke kak

Yattisa Roslan said...

tingat kecik2 dulu jual ekrem...

rose rahim said...

asam boi satu, milo satu, esckrim kacang satu..brapa semua kak? huhuhuu..sedapnya aiskrim

zarina said...

haah memang klasik

catz said...

Tijah,
of courseeee..
ada nok..
mesti..
ting! ting! ting!

catz said...

scrletfr,

yes.
memang laku!
LICIN!

catz said...

nizz,
selamat hari raya!
u kat mana now nih?

hope u oke!

nak eskrem tuh?
2 kontena mak hanto..
:)
eskrem ni mmg klasik!

catz said...

Faizah Jaafar,

hi faizah..
how are you?
mmg sedap eskrem klasik cam ni.
nak2 perasa kacang / bubur kacang hijau...
and milo..!
yummm..

catz said...

wahidah,

yea..niaga aiskrim..
side income.
:)

catz said...

Yatissa Roslan,

sama lah kita..
i niaga gak..
best kan..
asam boiii!!

catz said...

rose rahim,

kalau kat sini, i bg free jek,..
tapi kalau nak pos ke NZ, wah...lumayan ongkosnya..
tapi kalau nak kan plastik eskrem tu bisa saja..bak alamat. kita pos ke NZ.
:)

catz said...

zarina,

kan..kan..
hi sis.,.how are u?
family oke di sana?

Lady of Leisure said...

huwaaaa nak yg asam boiiiiiiii

Hajah Zainab bt Abdullah said...

mama nak aiskrim kacang...:))

Uncle said...

we just had ours last night...marina muka comot habis....mungkin malam ni sambung lagi kot...ada belen sikit lagi!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

bubur kacang buat aiskrem...waa.. ko mmg kreatippp..... tp kan aku tak pernah buat bubur kacang lagi..huhu..

afendi ariff said...

jual kat mana sis?
heh....

CiK NuYu said...

teringat bubur kacang mak.. kalau tak abes selalunya cik nuyu buat aiskrim.. tu masa sekolah dulu lah. skang dah takde yang rajin nak masukkan dlm plastik aiskrim cap kingkong tu :)

@xiM said...

wahhhhhhhhhhhhh kelass..eskem satu malaysia katanya..

mai secheweennn!!

Hann said...

Hai catz!

Kite teruja!! Oder hak yang ada masam2 sikit tu eek..

MSOM said...

Kalau jual kat sekolah 5 minit sold out nih. Tapi dah tak boleh jual 10 sen ni, bahan2nya banyak macam tu