Sunday, December 26, 2010

goll!! 3-0 Bravoooo...Malaysia Boleh!

pukul 8 mlm dah terpacak depan tibi.
Malaysia vs Indonesia , AFF suzuki cup.

habis separuh masa pertama 0-0 lagi.
oh lapar.
turun bawahhhh..
kreng...kronggg.krengg..kronggggg ..masak simple-simple.
(nampak beno lah bukan peminat tegar bola, kalau tegar sure terlekat depan TV je).
buat air.
bawak makanan, naik atas.

ehhhhhhhh???????????????

dah gol 3-0???


laaaaaaaa....
terlepas nak tgk aksi gol-gol.
tak kisah lah.
yang fenting Malaysia 3, Indonesia 0.

ngapppp.

errrr..
kenapa final ada dua kali?
penat aku fikir dari tadi.

oh ya..sapa yang main-main laser tu? jom kita ikat dia kat pokok yang ada sarang kerengga. suruh kerengga tuh geget mata dia.

eh ..esok cuti umum tak?

12 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

kalau cuti umum malam nih party crabby patty la..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

mama sempat tgk aksi2 ketika gol2 disumbatkan...ketika lain tangan mama kat keyboard!

kucingorengemok said...

belum menang betul beb, ko dah tak sabor² nak cuti ye! hehe. tunggu final lagi satu! (bodoh ek final 2 kali) :)

Hann said...

yeah.. sweet victory

DrSam said...

final dua kali tu yang menyiksakan...

Anonymous said...

Salam Catz,
Maaf ya... Saya ingin bertanya kat mana U beli kuali kaca (vision) seperti yg digunakan dalam post Fish Part 2 yang U tulis? Dah lama saya cari nak beli. TQ.

Silent Reader.

catz said...

Life, kot mlm ni menang tah2 esok cuti..ek?

catz said...

mama,

sesambil tgk lah tu kan..time goal jerit tak?

catz said...

kog,
aku pun rasa bodoh gak..
akaludah 2 kali buaknlah final namanya.kan?
hahahah

catz said...

Hann,

hope mlm ni menang!

catz said...

DrSam,
memang seksa kan???

catz said...

Anynomous,

hai..welcome to catscafe.
saya beli tu dilangkawi.
tapi kat parkson pun ada. cuma mungkin lebih mahal.
saya pernah juga tgk org jual secara online.
lebih murah.
but make sure original.

:)