Wednesday, June 15, 2011

a Traveler

wah...comel-comel semua. oke, mak aku rasa seram bila aku start puji-puji pokok bunga dia..hehhee.


lawanyaaa..pokok keladi ni..ehem..ikut i balik nak tak???

wah..kena paksa kan?

welcome! ok..dah selamat sampai kan setelah travel sejauh.lebih 200km


koleksi terbaru..pokok bunga merah tu, keladi warna warni dan keladi hijau, beberapa jenis pokok puding.

14 comments:

Tijah said...

kalau aku jadi pokok tu, aku akan cakap...omaigod, mati la kita lepas nih. heheheh

catz said...

oit tijah,
kuang asammmmmm sgt kannnnn....
aku bagi makan pakai sumer cukup oke..hahahha..bahagia je hidup dgn aku pokok-pokok ni..cukup kasih sayang walauuu pon selalu kena tinggal..hhehhe

Syahiddmilikku said...

kenapa pokok nan satu tersebut jatuh cat, dia bunuh diri eh? ahaha..

NenekPenne said...

patutlah mak kau seram bila kau puji pokok bunga dia, rupanya ada makna...

hari tu aku pi sungai buloh...prghhh aku pun gila tengok bunga tapi kakak aku lagi gila...ha haha...kalau ajak mak aku, huh dua kali gila kalau tengok bunga...

nak sambung tijah punya statement, kalau pokok bunga tu ada kaki, mesti dia lari2 dari kau catz... :P

nur easy said...

cantiklah keladi merah tu.. sure mak sy suka kalau jumpa ni:)

SempoiMe said...

nmpk orang dok mengorat pokok bunge, kucing pon naik seram :D

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

rimba2 di balcony.. best2.

scrlettfr said...

salam.. sis, haaaa... lawak2... statement pokok bunga kena paksa diri... hahahahah...

catz said...

syahid,
hahhaha.lawak lah..bunuh diri pulak..kihkihkih. jenuh aku nak clean up gara2 aksi bunuh diri tuh..kih...

catz said...

nenet,
jom..pi sg buluh nak??? nak borong pokok bunga cantik2..murah2 katanya eh???

catz said...

nur easy,
yeah..cantik kannn..macam corak batik.:)

catz said...

sempoi me,

hhahaha..seram sgt kan..kihkih.
bila start i ckp.."makk...cantiknyaaaa"...hhehe. mak ai tau dah sure nak hangkut barang 3-4 pasu..kih...

catz said...

life,
yeahhhhh...rimba2 gitu kan..sejuk mata memandang karang...

catz said...

scrlettfr,

hi sis! how are you? lama tak dgr citer..gunung mana u panjat recently?
:)
ehehhe..statement kena paksa tuh mmg kena paksa pun...paksa pindah dari kampung ke bandar..kih.