Thursday, August 16, 2012

Nasi goreng Pak Brahim..

i found this at Giant somewhere near to Kajang. seriouslyyy?? i tot Pak Brahim only have rendangs..ayam masak merah , or kari ayam...but now they have nasi goreng kampung???
phewww... i wonder if there is ikan bilis inside.
ni kalau terdesak, boleh la simpan time raya, if ada tetamu mengejut, boleh je..plunggg..masuk mikrowev oven. eh ye laa..orang sekarang tidak sekadar hidang kuih. Kuih tu cuma macam hiasan meja, coz people would expect you serve something else like mee kari, soto, bihun goreng, satey , etc.
so this nasi goreng can be one of the menu..hehhehe...
keji je aku. kalau mak aku tengok aku bubuh ni dalam mikrowev, pitamsssss terus kot.

kih..

7 comments:

kucingorengemok said...

wah menarik! aku nak try la

catz said...

miang le kauu...
eh..tapi ko try le..sedap ke?
aku macam rasa pelikkksss..
ko try eh...

POSH76 said...

nak cuba gak!!!

Anonymous said...

you should try brahims nasi beriyani kambing or nasi beriyani ayam. nak kata sedap sgt tu takla tapi sedapla kalau makan time travel. nasi tomato pun ada tp i tak penah try.

zana

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

aku teruja tgk samsung note..ahaha..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ehh... aku teruja tgk samsung note ittew..

ishy77 said...

wah..mcm2 ado...xpayah tanak nasi bagai...err