Thursday, July 21, 2011

50 hours a day

Kg Gedung, Penang (7/7/2011)



i wish to have 50 hours a day

.
.
.
.
.
.
dot-dot-dot.

posting tak bermotif. Barangkali terlalu stress.dan kurang makan????
hahahaha.lempang plissssssss.

sambil menyelam minum air.Orang Penang pemurah. musim rambutan now ni. so asyik dapat makan rambutan free. kih.suka.(lagi nak komplen kurang makan?)

18 comments:

azieazah said...

Kalu tengok pada gaya jalan, saiz kasut dan topi, memang macam orang yang kurang makan.

Sebab kalu yang cukup makan tu, saiznya macam Kak Azie, saiz kasut jer adalah 9!

hahahaha

Tijah said...

elehhhh. tayang suar le tuhh...

afendi ariff said...

musim skrg ni mkn rambutan byk2 blh bwk demam wo....

CT said...

bestnya makan rambutan..kalu akk suka rambutan yg kaler kuning2 tu..huh sedap...

NenekPenne said...

catz,,
aku sms kau 2 kali tapi kenapa kau tak reply wey???
sampai hati

Anonymous said...

catz, nak tanya kat mana u beli sanyo travel cooker (saw on your post in 2010). pls help :)

anis

Chik Att said...

rezeki jangan ditolak ...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

kurus... jelesss..nih...

CikJahDa'HotNCold said...

kak catz, tayang bum bum nmpk :)

catz said...

kak azie,

kasut saiz 9?? susah nak carik tuh...
saya pakai saiz 4 atau 5..hihihihi.
tapi yg sebenarnya, kasut je kecik, badan besar..terlebih makan.
hahahhahahah

catz said...

Tijah..
Levisssssss..limited edition...saiz tooottt...
'hahhahaahhahahaha.

catz said...

afendi,
oleh sebab rambutan adalah banyak..murah dan selalu dapat free. so takde lah nak makan banyak..hehehhehehe

catz said...

CT..
yer..mmg yg kaler kuning tuh best kan..manissss...gebuuus.

catz said...

nenet,
kang mak call ko ye..sorry..i was extremely busy these few days...
:)

catz said...

hi anis,

i bought that travel cooker in japan, akihbara.
i have another unit (brand lain) which i bought in Brunei, kawan i yg belikan.
kat malaysia am not sure where to find it..but very handy and easy to use,:)

catz said...

chik Att,

ye betolll...musuh jgn di carik...kan..ujung2 dpt makan free..hhehehe

catz said...

life,

aku dah tak kurus daah wehhhh...now gemokss..

catz said...

hi cik jah..
hahahhahaha...
mana de....takde bum bum ponggg...
leper je...kehkeh