Wednesday, July 6, 2011

Mari beraturrr

yeah, am in Penang..
so mari beraturrrr...!
The bosses are here as well, and gigih tak ajak aku beratur tengah malam buta...
and semua orang makan sepinggan, but yet semorang kata aku kuat makan???
"u paling kuat makan"...
ek eleh.
eh.aku aja ke yang makan?????

ewahhhhhhhhh...laserrr je.

tapi tak thrill la...yang bertaur cuma 4-5 orang je. and kedai agak lengang.
so takde lah mereka itu merasa beratur sangat pun..
kih..

4 comments:

kucingorengemok said...

aku kurang dapat menghayati nasi kandar ko sebab letak kuah macam malu² je, hehehe... semua kasi taruk la! :D

Uncle said...

ada stall kat tepi masjid kelin....pun beratoq jugak...hei, once in a while you pi try nasik darrcha pulak amacam? Kat jelutong pon ada satu kalau tak salah!

Anonymous said...

wow...jeruk please..hikhik...masyp

sis intan said...

mkn sotong? me sukaaaa...!

:)