Thursday, November 25, 2010

zrenggg..zrenggg

i watched it on TLC...
aaa....
"this tattoo remind me to 3 persons that i love in my life"
" this tattoo is a symbol of beginning of my life"

lepas tu sesi toreh menoreh..
perlukah kau toreh-toreh perut, leher, tek-teks, kaki as symbol of love lah, symbol as begining of new life?

oi..ngeri oke...zresssss..zrengggg....
ahahahha...oh gila kengerian ..
perlu ke lukis-lukis gambo rimau atas dada/bahu /perut?
lepas tuh siap ko boleh bercakap-cakap time sesi toreh menoreh tu..nampak the machine zreng-zrenggg--zrenggg depan mata...ngeriiiiiiiiiii!!!

wakakkaka...
nerbes oke the tukang tattoo when 2 girls came in bikini utk bertattoo .nak toreh-toreh ...hahhaa..lukis-lukis gambo butterfly lah..rimau lah..gajah la..

tah i dont see the motif to have that (otak waras aku yg ckp mcm tu)..


penuh satu badan, tangan, kaki...
tuh boleh padam balik ke benda-benda mcm tu?? boleh reverse ke?

kalau makan banyak macam aku, lepastu jadik gemok then diet boleh jadi kurus semula (ehhhh..kurus semula? bukan kau mmg gemok ke Kiah?)
tapi kalau benda tuh..dah lukis+toreh-toreh tuh..dah jadik hodoh..boleh repair tak??


zress..zresss..zrenggg..
euw.....
ternampak-nampak mesin itu..lukis gambo kasut atas da-de.? tak nak lukis gambo peti sejuk ke? or periuk nasik? or tong gas?


i better stop merepeks.



11 comments:

Tijah said...

kalau ai. i lukis ikan keli. mai feveret dish.

azieazah said...

Tattoo haram, kan? Sapa buat tatu, berdosa.

Pernah sekali Kak Azie dengar ada gadis Melayu kita buat tato bila dia tahu hukum, dia tekap seterika kat tempat tatu tu utk buang..

Uncle said...

Tattoo yang Uncle tahu cuma dari siri Fantasy Island..............

Nowwa Fitri said...

Catz..lama tak lepak sini.

Nasib baik di saat aku tengah penat-penat ni cover baca post kau terdahulu buat aku terbang sampai ke Cebu.TQ Catz..

Hehehe...ai sibuk ngan coklat noks!

Kau nak?;)

Mehla tengok kot perkenan.;)

http://nowwachocs.blogspot.com

kucingorengemok said...

buat tatoo frying pan tefal lah, mahal skit

NenekPenne said...

kan ada satu pompuan cantik tu ..omputeh laa buat tatoo kat muka dia.. perghhhh...

aku tengok darah dah nak fitam dah ni..

kalau tatoo ni boleh buat kan...maksudnya tak haram..aku nak buat satu kat lengan..ada rose kecik2 dihiasai dgn daun2 hijau..perggh lawa!!!! pastu kalau rasa nak buang, pegilah buat laser treatment... eh tapi kalau tak sempat buang??? sendiri jawablah dalam kubur....errkkk...

Wahidah said...

sis missing u...how are u??? :P

nuruli33ah said...

huhu..tarok tatu gambo kekasih..karang clash ke cerai ke cungkel2 je dada tuh ;]

DrSam said...

bila dah tak puas hati dengan kecantikan ori, mula cari idea buat dan tambah assesori sendiri...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

hahha...tgok jer lah..ader tatoo sticker ape...tp jgn pakai lah...kasi tau jer..

Lady of Leisure said...

huwaaa.. merah2 tu darah ke ek?