Tuesday, January 18, 2011

awww...kaya mak!

Sony Ericsson Mobile Communication Claim Head Office
Sony Ericsson House,202 Hammersmith
Road,London W6 7DN
United Kingdom.

You have been successfully approved to receive the winnings sum of
£550,000GBP from the Sony Ericsson ongoing new year 2011 promotion.

Fill this below form for claims:

1.) Full Name: 2.) Address: 3.)Tel: 4.)Country:
5.)Age:/Sex:6.)occupation:
7.)Amount Won: 8.)Ticket number:Sony/89CVXXgn00XXXXX/2010

NOTE: MODE OF DELIVERY OF FUND
(1) Bank Transfer
(2) Courier Delivery

Once again congratulations and happy winnings.

Regards
Mr. Bill Glasier
www.sonyericssonoffice@gmail.com
Contact Line: +447024093163
Chief Financial Officer.



i received this tru my office email.
wowwwww....

TAPI.... CFO sony erikson pakai gmail kewww????
sapa duk UK, buleh tolong call kan tak, adakah nombor dan alamat itewww wujud??

ehmm..

tgh berangan nihhh...
sandar kat kerusi, pejam mata, betul2kan bulu mata pelesu mak.
sambil minum air ribena.

13 comments:

azieazah said...

CATZ,

Kak Azie kalu nampak tajuk yang pelik ala-ala award winner ni memang terus delete jer. Mengarut!

illa said...

confirmed scam...

:)

atty's said...

selalu gak dpt email cenggini..kalo betul leh kaya kan ..

Idy said...

yeah!! mmg scam pun lah catz..my uncle pun kena jugak mcm ni dari standard chatered lagi tapi adakah guna gmail company besar2 mcm ni... :)

IrFaN CoMeL said...

slalu gak dpt camni...
ada lg ker org tertipu ngn benda ni...

very the tipu one la...

Uncle said...

Kalau nak kira, Uncle dah jutawan mengalahkan bill gates sekarang ni...memanjang dapat duit dari liberia! US dollars tuh!

Anonymous said...

reply balik tanyer apsal guna gmail..ahaha

orangrawa said...

catz....cadanganku...pergi sana terus dan check....kalau betul..kaya oooo......kalau tipu.....kayap ooooo!!!

Anonymous said...

dah sengkek nau la tu, baik hati sgt kasi duit juta2 riban2 free2 camtu kt orang! terpaksa la CFo pakai free mail, gmail lagi!...

suh CFo tu hantar duit tu terus dpn pintu rumah ko catz, dia nk buat tak?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

macam2 cara penipuan...mama pernah dapat e-mail begini...so kayaaa , hahaha..

zarina said...

aku yg dok uk ni selalu dpt email cam ni. tu yg aku kayaaaa.... tu

Ismail Fitry said...

FAKE

Netnet said...

catz, pinjam 20 ribu nak bayar hutang