Saturday, May 14, 2011

my saturday...

Finally, i have a normal saturday.
teringat last weekend, was in indonesia, menjana ekonomi katanyaaa.

after laundry and cleaning..jom..yey...time for movie.


breakfast popcorn + ice lemon tea

adik kaunter: cerita apa?
aku: fast & furious
adik kaunter: berapa orang
aku: satu
adik kaunter: satu? sorang? (muka kerutttt-kerut). tengok sorang-sorang? (sengih-sengihhh)
aku: eh..saya memang datang sorang, tapi dekat dalam tuh tengok ramai-ramai lah. tgk seat separuh kan dah penuh ni.. hahah
adik kaunter: hahaha..akak ni loyar buruk.


fast five

ehem..

ni makan apa ni badan jadi macam ni? veryyyy derrr...m-a-c-h-o


review? best. very entertaining. tak nak cerita sebab rasanya ramai yang belum tgk. so pegi lah menonton doi pawagam berhampiran.
err..lenkali nak pi rompak peti besi ajak le ai sekali....hahahhaa


lunch at penang nyonya, laksa penang

sedap..!

ada bridal show. ooooohhh..lentiknyaa kau ah moi..tak makan ke.....


then shopping few things dan groceries..

cantiknya salmon nih. tergoda aku

i bought salmon, lamb, salads, lemon, vege etc..hemmmmmmmm. what to cook for dinner??

4.00 pm. tea time at starbucks, lepak minum and terliurnya nampak sherpad pie itu. nyamm. time ni baru perasan tix parking aku hilang tah mana. bongok tak. tah kat mana terselit, gave up mencari so sesambil tuh aku selongkar purse dan hand bag.
finally jumpa jugak parking tix terselit dalam purse setelah 5 kali selongkar. ngek.

beli 2 magazine, untuk baca hari ahad sambil masak.

daaaaa.
selamat berhujung minggu!

9 comments:

Wahidah said...

ramai kata citer ne best

Tijah said...

macam bau kedai je suar tu kan?

ck slmh said...

mcm kat Aeon Bkt. Tinggi je ni. betol x? hehh..

catz said...

wahidah,

yup.best sangat. lekat mata kat screen.

catz said...

Tijah,

hahahhaah. kedai mana tuuuu?? dah basuh lapan kali dahhhh.
kehkehkeh. but serious comfy. eh tiba2 aku rasa pinggang aku dah mengecik lagi. longgar ok! ecehhhh

catz said...

ck slmh,
hi..
salam.
wah youu..macam wartawan lokasi kan.;
hahahah.
btw, thanks for reading.

:)

NenekPenne said...

eh aku pun dah biasa laa tengok wayang sorang2 sekarang ni..ok whatttt kannnn.....happy happy happy...

sorry catz, aku occupied hari tu...

kau menyamar lagi sekali, aku ketuk kepala kau tau...ha haha....

ck slmh said...

hehe...
sbb selalu pegi sana, smpai dah hafal susun atur ikan dan sayur di Jusco nun.
hehe..

cik kodok said...

Me slalu gak gi sorg2 jah.
kwn2 ckp "eh tak malu ke gi tgk sorg2?.. kalu aku malu.. mcm ada org pandang2"

I'm like a bird hihi.