bruschetta :Simple dish, healthy & delicious!
Bahan-bahan:
tomato
olive oil
bawang besar (merah)
roti peranchis
garlic
salt and pepper to taste
tomato
olive oil
bawang besar (merah)
roti peranchis
garlic
salt and pepper to taste
tomato buang biji, hiris kecil. Bawang hiris kecil. campurkan dalam mangkuk, bubuh sedikit olive oil, salt and pepper. ketepikan kejap.
sapu roti dengan garlic dan olive oil
bubuh dalam oven or if malas cam aku, buh je atas kuali panas, terbalik-terbalikkan.
dah siap!
bubuh dalam oven or if malas cam aku, buh je atas kuali panas, terbalik-terbalikkan.
dah siap!
6 comments:
baru jerk belajar buat bruschetta dlm kelas minggu lepas. just nak share some tips with you, catz.
put some herbs like Coriander and Parsley. then you'll get different taste of that tomato salsa
slice of lemon juice will help, but not too much okay. :)
Cantiknye pinggan Catz..
aku pi makan kat DOME je...
hi limau,
thanks for the recipe.
will try later.
:)
Farah,
hehhe..thanks.
salam kenal.
miow
NP,
DOME?
aku baru pi lepak dome klcc ahad tuh. nampak brushcetta ni dlm menu dia. tak tergamak nak order.buat senang gila, tapi mahal nak mamps.. baik order benda lain yg susah nak masak.
hehehe
Post a Comment