Monday, October 17, 2011

fruit ninja

yeh..am addicted to fruit ninja lately.
bestkan main potong-potong buah, walaupunnn tak boleh makan.
sebabnya, main angry bird tuh buat aku angry je.
susah ok rupanya nak bagi vaviz-vavis tu kojol.
lepas tuh asyik fail.
menyampaszzz mak.

baik slice buah-buahan iteww.
boleh jugak lepaskan geram.

Today,i was in the project meeting.
i chair the meeting as our new big project will start soon.

i felt annoyed with someone.
serious annoying..bodek boss dengan aircond , bukan dengan kipas ok.
aku dah susun schedule kerja tapi dia sikit-sikit "er..i nak cuti this date..this date"
knowing that perangai dia yang kejenya MC, beli MC, kalau tak isnin, jumaat, tuh macam hari rasmi cuti dia. and boleh pulak.." jumaat ni mintak jasa baik, pegi 1 site aja.." --> buat suara yang merayu-rayu depan boss .geli.loya.yuckss!!!! serious aku rasa sepatutnya tadi aku bawak baldi 5 bijik masuk meeting room.senang aku nak muntah.
and i was loudly said, " i dah susun jadual, with hujan, equipment issue etc, we have to utilize what ever working hours we have before end of year!:".
and my boss agree with me.
tak nak pegi site hari jumaat ko keje lah hari sabtu. haaa. tak nak pulak.
and dia tak habis-habis dengan segala excuse, aku serious rasa nak penggal kepala dia.
aku sungguh tak paham . asyik laahhhhh nak cuti kejenya. kang tiba2 cuti emergency kucing beranak,jumaat/isnin tuh mestiii ada je tak MC, or EL, or tah hapa2 punya excuse cuti. ada tak menambah pun aku rasa.
so while he membodek-bodek, am playing fruit ninja.

sesambil membayang-bayangkan aku slice-slice kepala dia , voley?

8 comments:

azieazah said...

I do not like game kat cyber. Mungkin pasal tak pandai kot.

And lebih tak suka pada orang kaki bodek. Bleh tak dok amik cuti cuti dan cuti eh?

Penggal kepala diaaaaa! Potong 18!

liemaopurut said...

tak penah main la plak angry bird tu walau semua orang duk menggila ngan game tu..

me too tak suke orang yg kuat membodek....hangin sangat rasa nye. nak bayangkan jugak la memenggal kepala dia heheheh

liemaopurut said...

tak penah main la plak angry bird tu walau semua orang duk menggila ngan game tu..

me too tak suke orang yg kuat membodek....hangin sangat rasa nye. nak bayangkan jugak la memenggal kepala dia heheheh

Tijah said...

kalu nak penggal jgn lupa ajak aku eh.

Neeza.Areef said...

eh samalah...feeling2 ninja jap..wpn ninja buah jew..huhu

O J O L A L Y said...

hehehhe anak ojo yg setahun lebih pun tau main game fruit ninja ni..almaklum dia nak tido jer bukak game ni dulu kat hphone..comel tgk jari demuk dia touch screen tu..

pasal minah tu kalo kat opis ojo dah lama dah tak wujud...

Wahidah said...

i'm addicted to that game also sis..tp that game ade kt my bro punya hp only...so setiap kali my bro blk kampung hp die wai yg punya...best woo..slice2 buah...:)

C.J.Da'HotNCold said...

my former superior tak puas ati dgn sy sbb sy tak reti nk membodek dia. siap pesan suh sy bljr membodek drpd si polan. boss yg dahagakan bodekan pon ado kak catz..