Saturday, July 24, 2010

Aku mahu...

Tiba-tiba...

saya mahu hobby yang adventure..dan benda yang interesting.

1. Hobby motor besar.err maksud join bikers. so langkah adalah amik lesen B-full . Now ada B je.motor kapcai boleh la bawak. Tapi gigil dah lama tak menunggang motosikal. Lepas dapat B-full, beli motor besar..apa ha? now motor besar gah-gah sangat. easy rider? apa benda tu? ke nak motor yang macam pojiah anak wak latip bawak tuh.
Tapi......TAPI...tapi...errr... macam tak boleh la. Aku pendek..errr..rendah. kaki tak sampai. and..takut kena hempap motosikal. Macam susah je pulak. so kansel. (sebenarnya takut/gayat naik motor laju-laju. Kang kalau join konvoi, orang dah sampai Penang, aku baru sampai Tanjung Malim.) keji je rasa. Ok..sebenarnya , mmg aku tak cukup tinggi.ha-ha.


2. Jadi sukarelawan kat tempat orang utan sepilok. Kat sandakan you.! Macam best kan. err...hi orang utan. here i come. soon. huhahuhaaaaaaaaa.


3. Join jadi sukarelawan ke Gaza. wah. bercita-citanyaaaa. kan?


4.Panjat gunung? err..oh lupakan. badan berat dan malas.

5. jadi host rancangan masak...err,.macam host rancangan icip-icip..kehkehkeh...oi kiah..sapa nak hire ko oi. lagipun..mencabar ke?

6. kang sambung. tengah fikir.

4 comments:

Hann said...

catz..

deskripsi nombot satu.. kita pun suka moto besaq. Masalah yang dihadapi pon sama.. pendek dan rendah.. kaki tak sampai. Kalau bawak moto biasa, Masa brek kalu, teruk nak tahan moto dari dihempap. Setuju stement catz, saya pun tak cukup tinggi. Haha

Lady of Leisure said...

jadi sukarelawan wah niat murni tu moga dimakbulkan..

akira nagasaki said...

motor besar tu best gak. try la yang ada unsur2 air.. scuba/kapal layar ala2 al-azhar mansor. tak pun di udara yang terbang ala2 lelayang tu tak silap ada kat jugra

Nowwa Fitri said...

Hehhehe....ok aku tunggu kau sambung eh!