Tuesday, March 8, 2011

Aunty Aini's Garden cafe (again!)

Lunch di Aunty Aini's.


Aunty Aini's terletak di Nilai, negeri Sembilan.
Takdelah jauh, sesapa duk bangi, time lunch pun boleh ke mari, menerobos tru Bandar Sri putra, bukit mahkota , Nilai 3 dan lain-lain yang berkaitan.
:)

Aunty Aini's

main entrance


garden cafe, hijau dipersekitaran

hijau

ni atas kepala i...err..makan bawah rimbunan pokok, nice.



catz's food : lamb chop


kawan catz order spaghetti seafood marinara

my all time fav dessert at aunty aini's : tapai pulut with ice cream vanila

nice food, good company.thanks to my friend for the treat. Moga murah rezekinya.
(smile)


Detail waktu perniagaan, lokasi, menu, no telefon di sini : Aunty Aini's dan Aunty Aini's 2
Oh, this time saja nak try their western and pasta walau hati merontaaaa nak makan gulai tempoyak aunty, but still nice.
takpe, esok lusa masih ada. karang birthday u pulak, kita makan gulai tempoyak 3 pinggan. :))


JJCM..jom!

15 comments:

Anonymous said...

penah lalu sini..dekat ngan tempat kusus..masatu tgh cari tmpat makan..skang tgok catz nya blog baru ingat..takpe nex kusus bole makan sini...ee besnya tapai pulut eskerim tu...miawww

najj

atty's said...

terliur nengok lamb chop tuh..

Uncle said...

Catz...ada satu lagi kat melawati...chef ni very low profile...dia bukak gerai...and his experience? Memang gila....has been working in restaurants and cafes in US for a very long time...now decided to come back and open up a stall and stay put....let me know if you are interested to go..

Ana Ali said...

CATZ, NI LAH TEMPAT SAYA BERDATING HAHAH..sebab di kawasan kejiranan saya juga.. my fave wil be asam pedas ikan jenahak dan gulai lemak tempoyak telur itik....sampai kenal lah owner dan pelayan2 kat sana punya kerap ke sana.. pizza dier pun sgt crispy dan sedap... sgt tidak disaran kan untuk yang berdiet heheh

Nowwa Fitri said...

Memang suka gilerr..bestkan!I selalu gi bila lepak Nilai..

daNatural said...

dear..kat mana ni

daNatural said...

o i c..nilai..tp celah mane ek..aduh, xpnh lak terpk nk mkn kat nilai, g nilai cari carpet etc..tempat menarik..

Netnet said...

bila nak bawak aku wey..

catz said...

najj,

salam kenal.

kedai ni rasanya mmg femes dikalangan org luar. tgk org yg makan macam bukan org dekat2..so next time lalu kena singgah ye.
:)

catz said...

atty,
haippp....diet..! eh..hang boleh makan kan?
mkn separuh.hikhihkhk

catz said...

uncle,
thanks for the info..definitely would try..soon.
:)

catz said...

Ana ALi,

hi..hows india?
yeah food sinih sedapps..but i think the killer emnu is gulai tempoyak dia..soo thick, sedap gila.to die for lah..kan..

catz said...

Nowwa,
tempat lepak hang?
wah..belh korek resepi sama aunty aini eh..tempoyak....

catz said...

daNatural,

kat Nilai. if tataw, pi hala ke pekan lama nilai, dekat komuter, tehn terusss..aja..jumpa apa pun terusss je hala ke bdr seriemas. sure jumpa..belah kanan..area kampung before area tmn cempaka.
tepi jalan je.
:)

catz said...

netnet,
jom lah..angkut Norul sekali.okeh..
:)
dinner would be nice!