Thursday, March 25, 2010

Biasa-biasa saja

Awana Kijal, 24.03.2010




Merujuk kepada komen seorang nenek@nenet dlm entry 'cinta 3 segi' -ihiks, she said that.
"catz, i think u ni simple orangnya..rasa nak makan-makan, rasa nak jalan-jalan, tak pikir benda lain. But of course u ada problem yg u tak share di sini."
ohhh..
nenet, separuh ayat mu itu betul, dan separuh tidak.
kita bagi nenet 6 markah (LULUS!).hiks.
i am just a normal human being.
ada kerja yang harus dilakukan, ada komitmen, ada pelbagai perkara untuk difikirkan.
otak sentiasa berfikir pelbagai perkara. ada masalah, ada banyakkkkkk benda dlm benak ni.
and now work has been crazzyyyyy! i got piles of work that never ending..
pi site, pi umah client, pi outstation, report etc (oh..this is a reminder)!
and my blogging mood dah swing-swing.oleh kerana blog ini adalah merupakan , travel,foodie, cooking jurnal...jalan-jalan cari makan,
jadi yang dipaparkan di sini itu sajalah. not more than that.
Hidup saya biasa-biasa saja.
oh i still didnt blog bout my few travel destination recently.
1. trip ke Filipina
2.Makassar (sulawesi selatan) - oh..they got TRANS STUDIO!
3.Trip Kedah-Perlis4.Terengganu trip
and few more coming.

mood agak merudum (that explains why lagu jiwanggggg je).

me with SATAR , senja di Awana, Kijal


Currently di Terengganu.
Bye.
Mak nak pi noreh sat.

11 comments:

♥ dak pink said...

=)
hidup gitu la kan. ade oke ade tak.

papepun, bez jat catz. byk jalan, luas pengalaman & yg pasti byk makan. *sengeh

CAHAYA said...

nice je satar tu. jeles! Catz kena blog pasal TRANS studio tu. Letak gambar sekali. Macam best je.

Teruskan makan2. Lapar ni.

atty's said...

betui..tak semua benda kita nak kena belogkan ..

rezeki said...

salam catz

seronokkan lepak kat tepi pantai kat awana kijal tu, kami hari tu lepak kat kerusi kayuu tu lah heheheheh

catz samalah mcm mak itam, duk menyandar dgn novelnya hehehe

alah catz, dlm kehidupan seharian mmg banyak benda yg nak kena buat dan fikirkan, tapi makan ttp makan, jalan ttp jalan, travel ttp travel hehehe

najmah said...

salam....
best kan kat awana...pernah duk sana 3 tahun..........bestt duk ganu....mcm2 adeeeeee.....

Azrey Rozie Eiman said...

oohh rindunya nak makan SATAR

makcik rokiah said...

buku sophie kinsella itew cam menariks lar...

kucingorengemok said...

aku pun kira simple la kot, rasa nak jalan- jalan... (jalan dari living room ke dapur ke, hehe)

NenekPenne said...

enam pun enam lah.... janji LULUS...
yer yer..komitmen lain pun ada kan... that is why akak cakap not everything u tak share kat sini....

DrSinga said...

bilaaaaaalah ko nak habis baca buku si Kinsella tu...???!!!
psssttt... sungguh jeles kat orang yang berjaaaaaaaalan je ni...

Anak Jawa said...

"Mak nak pi noreh sat"

ohhhhhhhhhhhh i likeeee d statement. sgt klasik