Wednesday, March 17, 2010

Menyesal




Ressa Herlambang – Menyesal

Semula ku tak yakin
kau lakukan ini padaku
meski di hati merasa
kau berubah saat kau mengenal dia

reff:
bila cinta tak lagi untukku
bila hati tak lagi padaku
mengapa harus dia yang merebut dirimu

bila aku tak baik untukmu
dan bila dia bahagia dirimu
aku kan pergi meski hati tak akan rela

terkadang ku menyesal
mengapa ku kenalkan dia padamu

repeat reff [2x]






entry jiwang.

15 comments:

rezeki said...

salam catz

pak itam kalau naik flight suka kat seat yg tmpt catz duduk tu ambik gambar, kurang bergegar hehehe

@xiM said...

siapa yang nyanyi lagu menyesal ni?

NenekPenne said...

kemana lagi kali ini catz?

afendi ariff said...

gambo kat mana ni?

Azhan said...

Sedap pulak lagu menyesal nihhhhh... Indon kalau bab lirik memang power...

DrSinga said...

suka lepak2 sini....
lagi besttttttttt....
:)

catz said...

rezeki,
ye...duduk belah situ mmg best nak amik photo..
:).
kdg ada nice shot yang tak boleh dilepaskan..
:)

catz said...

axim,
Ressa Herlambang.
ko google..ada youtube sekali.
:)

catz said...

nenekpenne,
takde ke mana..
tadek mood je.

catz said...

affendi,
kat makassar, sulawesi.
trip 3 minggu lepas.
:)

catz said...

Azhan,
welcome to my blog.
ye..Indon kalau buat lagu sedap2..
melodi sedap, lirik puitis.
:)

catz said...

DrSInga,
lepak2 sini sesambil makan kuaci eh..lebih afdal bawak air ribena sekali...
nyummmm...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Stress klw Life musti gi GYM.. ttb klw kebetulan ada BJ or BC & instructor best2.. layannnn..!!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Catz,

Blog ko menyelamatkan aku drp kebosanan tahap iguana. Dah nasib kena dok tmpt customer..pc & leh masuk USB t.drive nk dgr lagu..

yahoo & gmail & FB pon block..mujur blog tak kena block..huaaa..

nyesal tak bawak MP4..

DrSam said...

tiba-tiba jiwang Catz...adakah...