Saturday, March 6, 2010

Finally..a 'normal' weekend

oh..Finally i have a normal weekends.
Mengemop , memvacum lantai (start mlm tadi), laundry, menyapu, cuci-cuci.
And having brunch with frens at starbucks on sat morning..best...
and..oh.. i cant wait for pasar malam trip this evening.....
meowwww..

15 comments:

Hajah Zainab bt Abdullah said...

dah lama tak tengok catz masak2!

rezeki said...

salam catz

tu dia baik demam he he he

hilang semua sakit tekak kena banda alah tu hehehe

CAHAYA said...

looks yummy! nak nak nak! hehe. add la fb catz. :P

DrSam said...

baru balik dari trip mingguan yang sama - pasar malam.

NenekPenne said...

baru tadi baru lepas minum caffe mocha starbuck...yesssszaaa....

Anak Jawa said...

catz... mesti selama ni ko byk buat taik mata jer masa ujung2 minggu, kan??? keh keh keh

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

sesekali melepek di rumah mmg best kan..

catz said...

mama,
hahahaha..kan..? kan..?
lama dah ek catz tak wat entry masak..pasal jarangggg dah masak now ni..
kang rajin catz buat..ihiks.

catz said...

rezeki,
still demam actually.
tak serik2 kan..baru nak baik dahhhh demmam semula..tekak dah perit semula..

catz said...

hi cahaya,
bila nak lepak sama kita..jom laaa..

catz said...

Dr Sam,
pasar malam besttt kan..we can get everything there...dari putu mayam, durian, rambutan, segala mak nenek air, ikan, sayur etc...besttt!

catz said...

Nenek,

patut mcm nampak org muka cam nenet..
nenetkah iteww???

catz said...

AJ,
selalu hujung minggu mmg aku wat taik mata, kat epot, dlm flight.
so this weekend dpt tido kat rumah..veryyy de bestttt okeh.

catz said...

Life,
rumahku syurga ku,..
kan...!

Ayu said...

catzs,

tu kerdas. eh betul ke eja? yg diikat tu belum dikopek lagi. yg dh kopek yg dlm piring tu ha. bapak aku suka nor. aku? err... petai je kot. ahaks

bau dia kuat drpd jering atau petai. hohoho...