Sunday, March 28, 2010

Peramugara terlampau....

Angkor Wat, Siem Reap, Cambodia
(27.03.2010)

cuaca panas!
31 darjah katanya.
tapi aku rasa cam otak pun menggelegak.

panas gila!
Tekak pun haussss je.
Rasa nak minum lime juice 3 baldi sekaligus, kalau boleh siap nak mandi sekali dgn lime juice.
Tadi aku order 3 gelas terus air..
1 manggo lassi, 2 lime juice.

Tamak? lagiii order tapaw air bawak balik bilik.
err..mcm ada bela 'benda' je kan dlm perut.
hahhaha.

yeeeha!

i 've visited to another world heritage, Angkor Wat
satu
dua

tigq

my journey..my way...


and..i continue my journey.
will come back with proper entry!
er..tajuk tu??
oh..peramugara dlm MH XXXX tadi memang terlampau.
terlampau rajin ye, namblas kali dtg tanya nak tambah juice ke apa lepas lunch tadi.(kena exegeret sket, baru nampak keterlampauannya).
err..bukan terlampau lain oke!

17 comments:

rezeki said...

salam catz

hehehe

yg terlampau rajin , rajin pulak

yg malas , malas juga hehehe

xplorer said...

kat cambodia plak , mmg teringin btul nak kesana .safety kat sana ok tak? land kat siam reap ke phnom penh?best btul hidup awak ekkk

aZizoL said...

baiklah..aku paham..haha

Nowwa Fitri said...

Hai..dah sampai sini plak eh...enjoy!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

catz...jalan2 sokmo dia!

NenekPenne said...

jalan dan jalan lagi...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

setahun baper nagara dah pegi catz.. nih yg rasa nak cari keja yg boleh jalan2 nih.

DrSinga said...

tajuk kemain lagi...
cheh....

catz said...

salam rezeki,

ye..mmg pun..yg rajin mmg rajin..
yg tak rajin mmg tak rajinnn..

catz said...

xplorer,

saya turun di siem reap.
i went to angkor wat coz nak tgk one of the world heritage.
keselamatan sana? ok je..
cuaca panasss!

catz said...

azizol,
ye..bagus hang paham.
:)

catz said...

Nowwa,
panasss! but enjoy..
:)

catz said...

hajah zainab,

mama..
kita pi kuantan-kemaman esok..
:).
nak satar,.
tih..tih..tih.

catz said...

nenek penne,

lai..dan lagi...dan lagi..
jom!

catz said...

life,
..jln2 je..

catz said...

Drsinga..
wahhhh,,kemain ko kan...hiks...
baca tajuk teruja eh..heks.

geraugebang said...

catz, awak pi angkor wat tu tak rasa seram ke? tengok patung beliak-beliak mata...