Sunday, December 6, 2009

food, jalan-jalan : random..


tak banyak sgt amik gambar coz most of the time duk kat area kota yg penuh bangunan.. sama je lah mana-mana..bangunan tinggi, namun berpeluang ke temple...dan kwsn yg a bit kampung sket..
cute girl in kimono

wasabi?


klik-klik restoran jepun yg terdapat di kiri dan kanan jalan..otw ke shensoji temple.

wah..pelanggan boleh tgk unagi di siang dan di cucuk dan di bakar..



kedai ni jual something mcm apam balik..dlmnya ada inti..popular kot..org beratur panjang nak beli.inti kacang dan kaya kot,..aku pun jakun duk depan kedai tgk dia masak benda ni..mcm sedap.
oh..aku suka tgk restoran jepun yg display food kat glass window or dlm almari kaca..cantiknyaaa..makan?? me? erk..NO, tq



snack dan kacang-kacang

sushi display

cantik!


inflight food.

biskut apa tah


sayur jeruk

banyak kedai jual sayur2 jeruk..

oh..i dont have idea how to eat this..

another restoran

menelusuri kawasan yg jauh dr kesibukan kota..deretan restoran di waktu malam







...

7 comments:

Romie Pujaan said...

beeeeeeeeeeeeeenci!!!!!!!

u went to one of the first country i would be dyin to visit!!!
arrrghhhh

catz said...

romie,
aku pun benci koooo....hahahhaha..
karang ko bwk kapal terobang tak cukup tanah dah nak landing romie oiii...aku jeles tau dak.

hajah zainab bt abdullah said...

catz,

bestnyer!

Uncle said...

Dear Catz.
Sorry lama tak singgah...ni bila pulak pergi jepun ni? Btw, gambar kat brunei hotel tu sangat memberi inspirasi baru untuk Uncle! More please!

catz said...

hi mama,

best negara orang, best lagi negara sendiri..
:)

catz said...

hi uncle,
apa khabar?
moga sihat2 dan happy dengan family di Malaysia.
saya ke jepun raya haji yang lalu.
oh..brunei? yea..nice hotel..cantik dan nampak mewah...
nice place..

Watch movie Bluray said...

Thanks for sharing your adventures