Wednesday, December 30, 2009

otak, mata dan tangan yang tidak seimbang

pukul 2.30 ptg.

menuju ke pagar ofis.
kuarkan tag pekerja..
scan.
sepatutnya bunyik ti-tit ke? dan palang terangkat.
senyap.
scan lagi..senyap.
scan lagi..senyap......dan palang tidak terangkat.
oh..tag aku bermasalah?
security keluar dari guard house.
security: tanya kenapa?
aku: entah, problem kot tag ni.
(berharap pak gad akan tolong bukak palang itu secepat mungkin-aku dah lambat)
security: bak mai tag.
(aku pun hulur)
security: cik..ni kad access rumah sapa ni? patut lah palang tak terangkat.
aku: errrrrrrrrrrr..(terbeliak mata dan terketawa malu)...

hahahhaa..
sewel.
boleh plak pakai card access pagar rumah nak bukak pagar opis.
kan dah termalu free di akhir tahun 2009.
asbestos.
otak pikir lain,mata tgk lain, tangan buat lain.
asbestos kali ke dua.

20 comments:

kojah said...

hahaha lawak la akak nih...

Inah said...

too many things in ur mind eh :P

O J O L A L Y said...

huhuhuh..sabo aje...dah kerja kat mana mieowww?

hajah zainab bt abdullah said...

Your mind is elsewhere...

kikin_78 said...

ark ark ark...lawak akhir tawon 2009

Wahidah said...

la apada...sis ne lawak la...

Wahidah said...

la apada...sis ne lawak la...

Wahidah said...

la apada...sis ne lawak la...

scrlettfr said...

hahaha... biasalah tu... sekali sekala apa salahnya..
ahahah...

kucingorengemok said...

aku baru buat benda yang sama kat LL, kah kah, tapi guard lom sempat tanya aku dah perasan (mulia sikkkkiitt la, haha)

afendi ariff said...

len x guna kad atm...blh kuar $ skali...heh!

catz said...

kojah,
hahahha,,
akak rasa sungguh budus dan termalu..
kehkiehkeh

catz said...

Inah,
u got it rite!
10 markah,

catz said...

OJOLALY,
salam,,,
hiks...happy new year!

catz said...

hajah zainab/ mama,
yes...u rite....

catz said...

kikin,
termalu sendirik di akhir tahun..
hehehe...asbestos..
happy new year!

catz said...

wahidah,
hehhehehe....maluuuuuuuuuuu!

catz said...

scrlettfr,
haiiii...
pernah mengalaminya kah?
kihkihkih.

catz said...

kog,
hehhehehe..seb perasan..
kalau tak termalu free cam mak nih

catz said...

afendi,
kalu kuar duit free, hari2 aku buat