Wednesday, June 9, 2010

Austin Steak House

Review tempat makan lagi..
Nama kedai macam makan kat negara orang puteh pulak.hik.

Lokasi : Taman Kajang Impian, Bandar Baru Bangi. (Lokasi adalah satu jalan dengan jalan ke Red W0k. Deretan rumah kedai yang bertentangan dengan Red W0k).
Dekat dengan seksyen 7.



Kedai ni konsepnya makanan barat. Sesuailah dengan rupa kedai ni kan.


Hiasan dalam yang cantik, sesuai dengan tema

Makanan yang dihidangkan adalah makanan barat, ada jugak italian like spegeti etc, ada jugak hot plate /sizzling.

Kalau tengok harganya..berbaloi dengan rasa dan portionnya. Reasonable kan.

Minuman di sini macam-macam ada. Yang menarik saiz gelas adalah besarrr, air sedap dan harga berpatutan. RM2.50 untuk gelas yang besarrr. Again, harga adalah reasonable.



Beef steak - sos sedap, kentang rebus lembut dan sedap, cuma daging agak garing sikit so jadi keras sikit, tapi still ok.j
Coleslow juga sangat sedap.

Lamb Chop - lamb yang sgt lembut dan sedap!!!

Sedap , harga berpatutan, service pun ok.

review aku sedap je. tekak aku ni apa yang tak sedap tah.semua sedap.

Boleh la datang lagi.

23 comments:

atty's said...

oklah harga dia ..lebih kurang sama je ngn D'One Steak ..tu .

Tijah said...

noted. sonoknyer dok bangi tu kannnnn? bencikkk...

catz said...

Atty,

ye..rasa pun lebih kurang je dgn D'One. tapi suka austin lagi..

catz said...

Tijah,
abeh tu?? ko tak reti-reti nak pindah sini?
hiks...
apo la yang ado kek somban tuh Tijah..hahahhahaha...
jom la duk bangi.
hiksss

linda said...

awat xajak kita pi sekali...?

Nowwa Fitri said...

Ehm....bz ni baru sempat singgah..

Hari ni aku nk komen..portion D'One tu kecik sket...austin ni ala2 Ship Kg Baru la..kan..kan...kan..setap & murah..ada plak Ostrich Steak..ko dah try?!

haip ko kutuk Seremban ek aku dok seremban time wknd gak weh.....ko tunggu next week aku nak review

Restoran Ikan Bakar Hang Li Po,Taipan Senawang

Nasi Arab Damsyik,Senawang

Ice Room Nilai..

Hahhaah....

[bley kasik email add tak?coz kwn aku nak gi Makassar,aku takleh nak komen sbb aku takleh bagi apa2 tips sebab den tak sampai lagi]

NenekPenne said...

lamb chop sedap eh?
oooh kena try ni....
catz, thank you very much

CiK NuYu said...

sedapnye... nak pegi jauh :(

Uncle said...

uncle suka ikut catz sebab catz banyak jalan dan uncle pun tumpang jalan percuma! Heh3...

xplorer said...

saya suggest pi tony romas makan ribs. mmg best tahap gaban , daging dia lembut gila

xplorer said...

saya suggest pi tony romas makan ribs. mmg best tahap gaban , daging dia lembut gila

xplorer said...

saya suggest pi tony romas makan ribs. mmg best tahap gaban , daging dia lembut gila

catz said...

Nowwa,



oh..jjcm seremban pula.
ostrich? belum..aku makan yang murah-murah je.

makasar?
aku dah pegi, tapi belum buat entry..malasss..hahaha..bila kawan ko nak pegi?



e-mail: nurana2000@gmail.com

catz said...

linda,


saya nak pi makan esok malam. nak join?

catz said...

nenet,
of cosssss sedap.
u r welcome dear.
cheers.
esok kita makan..makannnnn.
ha-ha.

catz said...

hi cik Nuyu,
welcome to my blog.
happy reading,
jauh? cik Nuyu kat mana?

salam kenal.

:)

catz said...

Uncle,
mana ada banyak jalan...
hahahha..now nak buat entry jalan-jalan pun dah malass.
hiks.
thanks for visiting my blog uncle.
bestnya duduk langkawi.

:)

catz said...

xplorer,,
thanks for the info.
biasa ke sana saya makan salad je.
:).
maybe next time bleh try.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

sedap!

linda said...

catzs,

sok xleh cos nk balik kampung daaaa... anyway, thanx for inviting...
rain check? :):)
anyway, i luv reading ur blog.. as usual.. keep on writing n keep it up.. tp keje official jgn lupa buat lak.. hehe...
wassalam.

CiK NuYu said...

kak catz..
nuyu duduk jb..
tp setiap bulan turun kl.
dah tau tempat ni boleh la ajak pegi sana. dah x jauh sangat dah kan :)

azhan kamal said...

Kat bangi ke? Lamb chop dia cam merayu-rayu minta ditelan...

@xiM said...

nanti leh try