Monday, June 14, 2010

sapa yang cari doktor kat belakang zoo ni?

click to enlarge.


kihkihkih.

aku kadang gelak-gelak tgk keywords yang org search pastu sesat masuk blog aku.

sapa yang carik rumah doktor kat belakang zoo ni?

dah siapakah yang cari atv hensem ni? oh maybe dia nak tau, hensem ke tak abang-abang guide kat ATV kemensah tuh ek.?

ha-ha.


3 comments:

NenekPenne said...

cemana nak dapatkan menda tu eh? apsal aku tak tahu eh? oooh musikil gituh

Tijah said...

hahahah

aku syak dia nak cari klenet dr singa la.

bukankah singa juer terdapat di zoo negara?

err...

CAHAYA said...

haha. aku pun selalu gelak orang yg cari benda pelik2 dan end up kat blog aku. aku rasa diorang ni dah takde bende dah nak surf.