Thursday, June 17, 2010

Bola..bola..bola...


gedik.
Belum kena rasuk hantu bola lagi.
Ke sebab TV aku takde sports channel??
Kalau nak tengok kena join mini stadium depan rumah. Ada kedai arab, kedai mamak, hello-hello-7-eleven dan gerai burger.Dan juga meja yang berteraburan atas jalan dan parking lot.
AKu rasa, kedai-kedai tu sales derang sure mencanak sebulan ni.
sorang at least minum 3-4 gelas air. kalau ada 70 orang??
Aku rasa time final nanti, depan rumah tu terus jadik stadium siap dengan lampu limpah bagai kot.

Dah beberapa kali tangan nak dail CS asterok, nak langgan spot cenel.
tapi ku tahan diri.mode kedekut.
Takpe..kang aku beli bola sebijik.
Main dalam bilik.Tak yah rebut-rebut.

oh...tak kuasa.

3 comments:

NenekPenne said...

amboii semo orang sibuk ada jersey sendirik ni...

mak tetap no 10.oooh mokhtar dahari..

eeh jersi ko mcm 7 eleven pulak..hak hak hak...

mama ju, said...

Salam Catz

Sori tak contact lagi,mama baru blk dr kg..

Wah sibok dunia dgn bolakan...mama smpat juga menyebuk dgn bola...tgk jugalah sikit2..bestkan Honda sumbatkan gol utk negaranya lawan Cameron yg gagah tu.

nizz said...

hai sis
lawak la ko nie sis,per pun nok mak tetap peminat tegar tennis hikkks,bab bola mak mmg ngaku bodoh ya hampunnn,ada aku kisah sapa yg jaring gol,nyampah lagik ada,baik join anak mak tengok tom and jerry leh gak tumpang gelak...