Merayap pi carik transport ke Doi Suithep.
woiiiiiii! Panassss gila cuaca. berbahang oke..cam ko duduk dlm oven besar, dan ko jalan-jalan dlm oven tuh...paham tak?
bukan setakat matahari terik memancar, tapi rasa bahang cam ko duk dlm sauna room!
aku tak tipu! betul oke...wowww..PANAS BERBAHANG yang melampau.
aku rasa nak mandi dan minum dengan namblas baldi lime juice dengan ais yang terapung-apung!
Balik dari Doi suithep, sampai hotel aku rasa cam nak fitams sebab laparrrrrrrrrr!
kerrrrrrrr...
nak nasik!
and nasib le ada kedai makan ni seberang jalan menghadap hotel.
so lintasss..lega nya nampak kelibat nasik.
AL-Reem Restaurant, di jalan Changklan (opposite Shangri La, Chiang Mai). Mneyajikan hidangan halal pakistamn, India, china dan europe food (apa ahh??)
terdapat pelbagai jenis food. dari appetizer, ,main, desserts..
suasana dalam nretsoran yang tenang, bersih dan cantik. so expected lah..food agak mahal.
suasana dalam nretsoran yang tenang, bersih dan cantik. so expected lah..food agak mahal.
so..terbang 360 BHAT.
ok..
nak pi pasar malam ..carik durian.
12 comments:
woww...10 minit dah licin...
kalau kat chiangmai jangan lupa pi naik gajah masuk hutan n pi Queen sirikit botanical garden mmg syok.aktiviti waktu malam masa saya kt chiangmai dulu , lepak kat startbuck tepi nght market sambil tgk orang
salam catz
kat sana panas terik , kat sini dah 2 hari hujan tanpa henti dari semalam
tu licin, mesti sedapkan hehe
sib baik pinggan tu tak ...
hehe
catz,
best la gi chiang mai. my wish list vacation tuh. nantiiiii!!
i'm beck..!! hehee
kalo i 5 minit jer licin...
nak chicken..tak mau lamb..:)
hi sha,
sebenarnya, kurang dari 10 minit.
haahahhaha
xplorer,
tak sempat naik gajah, short visit.
night market yes! best sgt, tapi time saya pi ni orang tak ramai pun.bukan musim pelancong.
rezeki,
kat sini panas berbahang sgt...
mcm jln dlm oven.
yup..sedap lah tuh..thats y habis cepat..plus kebuluran.
haha
anaiz,
bila nak pegi?
Shopping ya...
:)
adie,
hehehhe...sepinggan besar tuuuu..
sedap!
axim,
lamb lah sedap!!!
Post a Comment