Friday, April 9, 2010

Jom makan ikan patin di Temerloh.



still addicted to mamak's teh o ais. late night and waiting for begel oblong.

masih seperti dulu. Tetapppp sedap.
bezanya, owner begel dah tak wujud di situ.



Oh..tiba-tiba terasa nak makan ikan patin di Temerloh. uishhhhhh.
Will drive alone to Temerloh for ikan patin tersedap atas donia, maybe.
Errr...patin, anyone?


sunyi.

10 comments:

aZizoL said...

saye!!!!

chacks_kilroy said...

salam cat...

hari tu kau ada g hong kong disneyland kn..

camne ekh cara2 nk p ctu. (visa, hotel dan transportation)

aku cadang nk p next year tp xtau cmne. xpernah kuar malaysia kaedahnya. txs ek.

p/s: leh jwb kat email aku x? masterpeace_19@hotmail.com

txs yer.

AMZ said...

Salam catz...

lamer nyer azrin x bace blog catz nie....bz ckit la skrg nie....
this week travel ke maner plak????
biler nk masukkan post catz pegi makassar????heheh

Anonymous said...

Jom Roha..kita gi makan gulai tempoyak Patin Pak Usop kat tepi sungai Temerloh tu..aku rasa ko pun pernah makan kat situ sblm ni..mmg the best !! Kena pulak dgn air jagung nye...fuhhh...Isnin ni nak?

sha said...

ehh...singgah amik saya..

xplorer said...

nak p tempat yg saya recommend tu ke , azim and a few of my reader recommend gerai pak usop kat sebelah gerai yg saya makan tu

syarqiah75 said...

jom22...nak ikut skali...buleh g pasar minggu kt situ....mcm2 ada...

scrlettfr said...

salam... hahahah.. sis, saya baru balik dr pekan pahang.. baru lepas mkn ikan patin...
memang sedap...patin masak tempoyak... heheehehe

kojah said...

nakkkkkk!!sedapnya kakkkkkk

catz said...

hi chacks,

i'll e-mail u soon.
for ur info, ke HK tak payah VISA.
:)